საქართველოს სტატისტიკის ეროვნული სამსახურის ინფორმაციით, დეკლარირებული მონაცემების მიხედვით, საქართველოში ძეხვეულის წარმოება 2011 წელს 2010 წელთან შედარებით 30.4 პროცენტით გაიზარდა.
ავტორი: . .
ალკოჰოლური სასმელების 400 ნიმუშიდან, სერთიფიკატის გაცემაზე 15 კომპანიას ეთქვა უარი
„კახური ტრადიციული მეღვინეობის“ ქარხანაზე რუსეთის დროშა ფრიალებს
ქართული ღვინის კომპანია ევროკავშირის მდგრადი ენერგეტიკის ჯილდოს მფლობელი გახდა
ფიქრები თამარის ფრესკასთან
სახლი
შილეაჰ
შეგინდე