ჭარაში მოქმედ 25-მდე სურსათის მწარმოებელ კომპანიას სურსათის უვნებლობის საერთაშორისო სტანდარტების შესახებ, კერძოდ საწარმოებში საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP) სისტემებთან დაკავშირებით, ტრენინგი ჩაუტარდა.
ტრეინინგის მეშვეობით მონაწილეები გაეცნენ სურსათის უვნებლობის საერთაშორისო პრინციპებს და აიმაღლეს ცოდნა სურსათის უვნებლობის მართვის თანამედროვე ინსტრუმენტების შესახებ. საწარმოში HACCP-ის დანერგვის მიზანს სურსათის წარმოებასთან დაკავშირებული რისკის შემცირება და მინიმუმამდე დაყვანა წარმოადგენს. HACCP-ის პრინციპების დანერგვა ხელს შეუწყობს სურსათის მწარმოებელ კომპანიებს ადგილობრივ ბაზარზე კონკურენტულობის ამაღლებასა და საერთაშორისო ბაზარზე დამკვიდრებაში.