თარიღი    დრო

რატომაა თვითმფრინავის ბორტზე ყავისა და ჩაის დალევა სახიფათო?

საქართველო, თბილისი - 15:20 12.06.2018 476

რატომაა სახიფათო თვითმფრინავის ბორტზე ყავისა და ჩაის დალევა? ექსპერტების გაფრთხილებით, ფრენისას ყავისა და ჩაის მირთმევამ შესაძლოა ადამიანის ჯანმრთელობას ზიანი მიაყენოს. ამის მიზეზად კი ექსპერტები ბორტზე წყლის რეზერვუარის დაბინძურებას ასახელებენ, რომელიც შესაძლოა სახიფათო ბაქტერიებს შეიცავდნენ.

Food Policy Center-ის ექსპერტების განმარტებით, მათ 11 ავიაკომპანიის ბორტზე კვება შეისწავლეს და წყლის დაბინძურების მიზეზებსაც მიაკვლიეს.

როგორც გაირკვა, ჭურჭელი სადაც წყალია მოთავსებული სათანადო მეთოდებით არ ირეცხება და ამიტომ მასში შესაძლოა სახიფათო ბაქტერიები იყოს.

თვითმფრინავის აეროპორტში დაშვების შემდეგ არ ხდება წყლის ჭურჭლის გაწმენდა, რადგანაც ამისათვის დრო აღარ არის. ხდება წყლის შევსება ისე, რომ არ იცვლება ნარჩენი წყალი.

 




Tavdacva

ყველა სიახლის ნახვა...

dRis siaxleebi

ყველა სიახლის ნახვა

სარეკლამო ბანერი (250px)


arqivi


ბოლო სამი წლის განმავლობაში თქვენი პირადი შემოსავლები
გაიზარდა 85.4%
შემცირდა 11.7%
არ შეცვლილა 2.9%